Print Design / Tehnike štampe

Tehnike štampe

sito


štampa

Sito štampa

Sito štampa na tekstilu

Sito štampa najpovoljnija je opcija za štampu preko 50 komada odeće, sa dizajnom do 6 boja.

Boje koje se koriste u sito štampi imaju izuzetno dug vek trajanja i punoću na skoro svim tvrdim materijalima kao što su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika i na tkaninama.

Sito štampa se najčešće primenjuje za štampu na majicama, torbama, ruksacima, kapama, vrećicama i ostalim promotivnim artiklama kada su za to ispunjeni uslovi.


flex


štampa

Fleks štampa

Fleks štampa na tekstilu

Fleks štampa najpovoljnija je opcija za štampu reklamne odeće na kojoj se štampa samo natpis.

Fleks štampa spada u kategoriju visoke štampe što znači da su štampajući elementi na štamparskoj formi izdignuti, a neštampajući udubljeni. Sa izdignutih štampajućih elemenata se otisak direktno prenosi na materijal za štampu.

U zavisnosti od materijala na koji se štampa (PVC, PP, Al folija, papir, džakovi, kese) koristi se različita debljina štamparske forme.

Potreban vam je dizajn?

Ukoliko nemate gotovo grafičko resenje za vaš reklamni materijal, naši dizajneri će vam pomoći. Cena grafičke pripreme i dizajna reklamnog materijala zavisi od kompleksnosti i tiraža štampe. Ukoliko imate logo i sređene grafičke motive ili želite samo tekstualni natpis, priprema je besplatna. U slučaju da nemate logo za vaš reklamni materijal, cena izrade istog zavisi od kompleksnosti i kreće se od 70eura. U slučaju da imate logo a nemate grafičku pripremu za vaš reklamni materijal, cena izrade istog zavisi od kompleksnosti grafičkog motiva i pozicija stampe reklamnog materijala i kreće se od 50eura. Princip rada je sledeći, rade se dva predloga od kojih se odabira odgovarajući na kome se rade još dve revizije (izmene) po vašim instrukcijama.

Anavi web & graphic design